Menu

Kárpát-medencei Simonyi Zsigmond helyesírási verseny

Idén a Kárpát-medencei Simonyi Zsigmond helyesírási verseny mindkét fordulóját online formában rendezték meg, mely nem könnyítette meg a versenyzők dolgát. Ám az ügyes diákok a megváltozott körülmények között is remekül helytálltak! Az iskolai fordulóból 3 felsős tanuló jutott tovább, itt láthatók a 2. megyei forduló eredményei, amelyért gratulálunk!

 

Évfolyam

A tanuló neve

Pontszám

Helyezés

Felkészítő

5.

Aszódi Blanka

77,27

92/102 diák

Polgár Lászlóné

7.

Bezerédy Lujza

77,17

34/71 diák

Hesz Dóra Virág

8.

Funtig Regina

57

47/67 diák

Hesz Dóra VirágEgy másik országos versenyen egy 4 fős csapattal indult a 7. a osztályból: Angi Botond, Gál András, Nagy Bertalan és Tősér Tóbiás. A „NÉPEK TAVASZA” egyfordulós projektverseny az 1848/49-es forradalom és szabadságharc fő eseményei és alakjai köré szerveződött olyan érdekes feladatokkal, amelyek nem a tananyag részei. A 7.-es fiúk egy korcsoportban versenyeztek nagygimnazista társaikkal (7-12. évfolyam). 53 induló csapatból a Hegedüs-csapat a 18. helyet érte el (a maximum 100 pontból 81-et szereztek), amelyért szívből gratulálunk!

És a felsősök vetélkedése nem ért véget! Még versenyben áll két csapatunk a 7. b-ből – történelemből; valamint a 6. a osztály lánycsapata egy Nyelvmester elnevezésű vetélkedőn vesz részt.

Minden lelkes diák eredményéhez elismeréssel gratulálunk, és kívánunk az ismeretszerző vetélkedéshez további értékes élményeket!

Hesz Dóra Virág