Menu

Vajda Zsuzsanna rajzcikk

Vajda Zsuzsanna Magdolnának hívnak, a Hegedüs Géza Általános Iskola 8.A osztályos tanulója vagyok. Egészen kiskorom óta rajzolok. Emlékszem, óvodában amíg mindenki kisautókkal és építőkockákkal játszott, én megrajzoltam egy egész csodaországot.

Alsó tagozatban négy évig jártam kézműves szakkörre Péterffy Ági tanító nénihez. Ő volt a kedvenc tanárom és a mai napig boldogan köszönök neki a folyosón. Felső tagozatban három évig Deme Nóra tanárnőhöz jártam rajz szakkörre. Ő segített felkészülni a rajzfelvételire, amit nagyon köszönök neki.

6. és 7. osztályban párban elindultam egy osztálytársammal a kerületi rajzversenyen. Hatodikban IV. helyezést, hetedikben II. helyezést értünk el.

Nyolcadik év végén vizuális kultúrából jelesre vizsgáztam. A vizsgakiállításomat minden tanár és diák láthatta júniusban az aulában. Nagyon jólestek a dicsérő szavak, amiket kaptam.

Tavasszal felvételt nyertem a XIII. kerületi Forrai Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumba, ahol grafikát fogok tanulni. Szeretnék a későbbiekben is ebben az irányban továbbtanulni. Az, hogy mi lesz az egyetem után, még rejtély, de a rajzolást sosem fogom abbahagyni!